su_co

Kayit: 25 Oca 2007 Mesajlar: 630 Konum: Antalya
|
Tarih: 25/07/2008 16:25:59 (Cum) Mesaj konusu: GÜLGAS |
|
|
MALZEME:
1 kg. gülgas, 500 gr. ku?ba?? koyun veya o?lak eti, tereya??, sar?msak, 500 gr. ?spanak, zeytinya??, 2 limon, ka- rabiber, k?rm?z? biber, tuz
YAPILI?I :
Ku?ba?? etler tereya??yla kavrularak pi?irilir, pi?ince 1 bardak s?cak su eklenerek, k?s?k ate?te pi?irmeye devam edilir. Etlerin pi?mesine yak?n ku?ba?? do?ranan gölevezler, sar?msak, limon suyu, biber ve 2 bardak su kat?l?r. Orta ate?te kaynat?l?r. Ispanak yapraklan zeytinya??nda karabiberle kavrulur. Ispanak ve gölevezler kar??t?r?larak servis yap?l?r... |
|